Fotoreizen

Wil je je fotografische kwaliteiten eens een zomer echt verdiepen, dan kun je ervoor kiezen om een fotoreis te boeken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor het fotograferen van een bepaald gebied, je toeleggen op bijvoorbeeld dierenfotografie of architectuur, of je kunt een speciale technische of inhoudelijke fotocursus volgen in het buitenland.

Veelal worden (groeps)fotoreizen aangeboden met accommodatie en een professionele docent. Terwijl je geniet van de omgeving, leer je samen met andere ambitieuze (amateur)fotografen waar je kwaliteiten en uitdagingen liggen. In een land als Frankrijk of Italië zijn kleuren en mooi licht altijd overvloedig aanwezig. Het is dan ook niet moeilijk om er je oog te oefenen en je snel te ontwikkelen. Het leuke van zo’n reis is dat het niet alleen ontspannend is; je nieuw opgedane kennis neem je natuurlijk als souvenir mee naar huis. Mét een stapel prachtige vakantiefoto’s natuurlijk.

About

View all posts by