Fotografeer Het Amsterdam Light Festival

Over een paar dagen is het zover, dan gaat het Amsterdam Light Festival 2016 van start. Het is werkelijk een prachtig lichtevent dat voor fotografen het moment is om mooie foto’s te schieten. Tijdens de donkere winterdagen wordt Amsterdam 51 dagen getrakteerd op lichtkunstwerken van getalenteerde lichtkunstenaars. Dit festival vindt plaats vanaf 28 november tot en met 17 januari 2016.

Het festival heeft dit jaar het thema ‘vriendschap’ gekregen, waarbij de nadruk ligt op het belang van vriendschap voor iedereen op de hele wereld. Je kunt een wandelroute afleggen, genaamd ‘De Illuminade’, die door Amsterdam langs 20 lichtobjecten loopt van 10 december tot met 3 januari 2016.

Heb je niet zoveel zin om te lopen? Dan kun je ook de vaarroute Water Colours maken door de Amsterdamse grachten. Zie de stad dankzij de lichtkunstwerken op een heel andere en unieke manier! Gedurende de hele festivalperiode vertrekken de rondvaartboten vanaf 17:00 tot 21:30 en je kunt dan meer dan een uur genieten van prachtige lichtwerken.

Ga voor meer informatie naar www.amsterdamlightfestival.com

 

united-starlight-visual
www.amsterdamlightfestival.com

About

View all posts by