90+ fotografie tools en bronnen

2 jaar geleden verscheen op Mashable het artikel ‘90+ Online Photography Tools and Resources‘.

Ik kwam het artikel gisteren tegen toen ik mijn Bookmarks aan het opruimen was. Ik was het artikel al bijna weer vergeten! Zonde, want er zitten echt hele handige tools bij. Dat is gelijk ook de reden dat ik dit artikel met jullie deel.

Een ander goed fotografie item is ‘The Big Picture‘ van The Boston Globe. Zeer frequent verschijnen hier nieuwe foto’s over allerhande onderwerpen. Wat al deze onderwerpen gemeen hebben is dat ze allemaal aankomen. Alle items hebben een bepaalde lading en een bepaald doen. Welk item je ook ziet, het is indrukwekkend.

Het recentste item op het moment van schrijven: ‘Disaster unfolds slowly in the Gulf of Mexico‘.

About

View all posts by