Natuurfotografenverbond

Ben jij natuurfotograaf? Dan weet je wellicht al van het bestaan van het NVN af!

Het Natuurfotografen Verbond Nederland (NVN) is een netwerkorganisatie voor natuurfotografie met als doel verantwoorde natuurfotografie te bevorderen, kennis over te dragen en inzicht in fotografie en natuur te stimuleren. Het Verbond organiseert om dat doel te bereiken interessante landelijke natuurfotografie-activiteiten, zoals festivals, workshops en lezingen.

Zo is er een NVN-workshop landschapsfotografie met Bas Meelker op 8 en 22 juni. En wat verder weg, op 8 februari 2014, vindt het zevende NVN Internationaal Natuurfoto Festival plaats. Internationale en Nederlandse top-natuurfotografen spreken en delen hun kennis en vaardigheden.

Naast de hands-on activiteiten zet het NVN ook exposities op.

Meer weten? Kijk op https://www.nvnfoto.nl/

About

View all posts by