De 5 leukste ideeën met je instaxfoto’s

instax fotos in een hartjesvorm

De 5 leukste ideeën met je instaxfoto’s

Stel, je hebt een berg met instax foto’s liggen, wat moet je er dan mee doen? Je kunt ze in een album stoppen, maar het is natuurlijk nog leuker als je ze elke dag kunt bekijken. Maar dan wel op een leuke en creatieve manier natuurlijk. Plak je instax foto’s bijvoorbeeld in een leuke vorm aan je muur. Dat kan in de vorm van een groot hart zijn, maar het kan ook mooi in een cirkel, ovaal of zelfs een vrolijke golfbeweging!

instax fotos in een hartjesvorm
Instax fotos in een hartjesvorm

 

Instax foto in een fotolijst

Je kunt je foto’s ook creatief in een (foto)lijst showen. Zo hoef je niets op de muur te plakken, enkel een spijker in de muur te slaan. Bij veel winkels heb je tegenwoordig open lijsten waar je zelf een draadje tussen kunt spannen. Maak verschillende rijen, koop er wat kleine wasknijpers bij en maak zo een leuke collage die je makkelijk kunt afwisselen en ook nog eens super leuk staat in je huis.

instax fotos in een fotolijst
instax fotos in een fotolijst

Heb je een kale hoek ergens in je huis? Misschien bij de trap of ergens een klein stukje tussen een deur en de muur? Vaak zijn die stukken te klein om een leuk schilderij op te hangen, maar het voelt toch wat kaal. Hang die hoek dan vol met je instax foto’s! Zo is die saaie hoek opeens helemaal opgevuld en ook nog eens leuk om naar te kijken!

Instax vakantiefoto’s op een landkaart

Op vakantie maak je natuurlijk ook veel foto’s, misschien heb je wel een mooie rondreis gemaakt door een land of zelfs een hele wereldreis. Misschien is het dan leuk om een grote landkaart aan te schaffen, en bij de plaatsen waar je een mooie foto hebt gemaakt hang je de foto. Zo heb je niet alleen een mooie foto herinnering, maar weet je ook precies waar je allemaal bent geweest.

instax foto op een wereldkaart
instax foto op een wereldkaart

Ben je snel iets zat en verandert je interieur steeds met het seizoen mee? Laat je instax foto’s mee veranderen! Hang in het voorjaar een mooie paas-tak op en hang daar je foto’s aan, natuurlijk samen met wat leuke knipjes en hangers van eitjes. In de zomer kun je het inwisselen voor een mooi robuust stuk drijfhout, zodat je echt een strandgevoel krijgt. Erg leuk om daar je instax foto’s op te pinnen! Dan komt de herfst, zoek een paar mooie takken in het bos en bind ze aan elkaar tot een rekje, ook daar kun je dan weer heel leuk je instax foto’s aan hangen. En dan de kerst, tik ergens een lief klein kerstboompje op de kop, versier hem met wat lampjes en in plaats van kerstballen kun je jouw kerstboom opvullen met jouw instax foto’s! Het enige wat je nodig hebt zijn wat kleine wasknijpertjes.

paastak
paastak
Geschreven door Harry Hilders
2018/02/06

About

View all posts by