Fotografie Gadgets

Gadgets kunnen grappig, apart of soms heel nutteloos zijn. Ook binnen de fotografie bestaan, zoals je weet veel gadgets. De ene handig, de andere nutteloos. In het volgende lijstje lees je meer over 3 fotografie gadgets die ik, Harry Hilders,  absoluut de moeite waard vind.

Joby Gorillapod

De Joby Gorillapod is een handige statief. Zoals je kunt zien op de foto heeft de standaard flexibele poten. Handig voor op lastige locaties. Als je vanuit een bepaalde hoek een steadyshot moet maken, maar er past geen standaard of mens tussen dan is de Gorillapod een uitkomst. Ook voor de iPhone is er een aparte Gorillapod verkrijgbaar. Je kunt hem in je bezit krijgen voor een luttele €50.

iPhone Lens

Jawel. Een 500 mm lens voor de iPhone. Met deze gadget kun je mooie foto’s schieten met je iPhone. Makkelijk voor op reis en hoef je niet je peperdure lensen en camerabehuizing mee te nemen. De prijs is namelijk maar €30. Daar krijg je ook nog een behuizing en klem voor op je iPhone bij. Wel leuk voor in je fotografiematerialen collectie.

Regenhoes

In Nederland regent het nogal eens en als je dan in situatie terecht komt dat je moet fotograferen is een regenhoes geen overbodige luxe. De regenhoes is in verschillende vormen verkrijgbaar. Een met flitser of zonder. Een must voor je fotografie uitrusting.

Weer een aantal mooie gadgets van Harry Hilders voor op je verlanglijstjes dit jaar.

About

View all posts by