Flitsen

Voor beginnende fotografen is de flitser vaak enkel een hulpmiddel bij foto’s met weinig licht. Zonde! Met flitsen kan je foto’s net dat beetje extra geven of erg verbeteren. Het boek Digitale fotografie Flitsen legt de verschillende mogelijkheden duidelijk uit aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden. Het boek behandelt de basis van het flitsen, maar ook de ingewikkeldere technieken komen aan bod, bijvoorbeeld het ‘off-camera’ flitsen. Het boek behandelt stapsgewijs de belangrijke stappen van het flitsen. De aanschaf, de instellingen, extra accessoires en nog veel meer. Absoluut een aanrader voor iedere serieuze fotograaf.

Fotograferen en experimenteren met flits is een populaire trend in de fotografie. Dat je voornamelijk met losse flitsers veel betere en interessantere foto’s kunt maken, is geen nieuws. Maar hoe doe je dat? Waarmee moet je rekening houden om het beste resultaat te behalen? Dit boek is een praktische gids voor amateurfotografen die willen leren fotograferen en experimenteren met (losse) flitsers. Je leert hoe je scherpe schaduwen corrigeert, omgevingslicht balanceert, fotografeert bij schemerlicht of ontbrekend licht compenseert. Een prima combinatie van theorie, praktijk en aansprekende voorbeelden. Geschikt voor de meeste flitsers, waaronder die van Canon en Nikon. Bovendien is dit het enige Nederlandstalige boek over flitsen en bevat het veel duidelijke voorbeelden en indrukwekkende foto’s. Piet Van den Eynde is fotografie-en Lightroom-expert.

About

View all posts by