Zelf time lapse fotograferen

Wanneer je voor jezelf een nieuwe techniek in de fotografie gaat onderzoeken, dan kom je heel veel moois tegen op het internet. Nu bijvoorbeeld op het gebied van time lapse fotografie. Die hieronder kijken fantastisch weg, en geven bovendien een hoop inspiratie voor een eigen time lapse project!

Zelf doen
Wil je zelf een keer een time lapse maken, zorg dan dat je je camera op een statief zet, met de sluitertijd op automatisch. Pak er een kookwekker bij, en zet die steeds op een vaste interval, bijvoorbeeld op vijd minuten. Het is handig om voor het afdrukken een afstandsbediening te gebruiken. Op sommige camera’s zit een optie voor time lapse fotografie ingebouwd, en er zijn ook losse accessoires te koop voor time lapse fotografie. Laat je informeren bij een goede fotozaak!

About

View all posts by