Automatische hulpmiddelen in je camera

Om een mooie foto te maken, ben je tegenwoordig niet meer compleet afhankelijk van je eigen technische skills als fotograaf. Sommige fotografen vinden dat dat afdoet aan het vak. Feit is dat meer mensen mooie foto’s kunnen maken, en dat kun je toch alleen maar als een verrijking zien. Ben je niet zo technisch? Let dan op de snufjes die je het leven makkelijker maken!

Dankzij de burst-optie, maak je bijvoorbeeld een hele reeks foto’s tegelijk, en kies je de mooiste. Met gezichtsdetectie zijn je portretten altijd scherp. Met behulp van de zelfontspanner maak je familiefoto’s waar je zelf ook op staat. En dankzij Vibration Reduction kan ook de fotograaf met de minder vaste hand nog onbewogen foto’s nemen.

En heb je nou als amateur goede foto’s gemaakt, dan kun je die zelfs verkopen. Via stockfoto-websites bied je je foto’s aan. Worden ze gekocht, dan vangt de beheerder van de website uiteraard een commissie, en de rest krijg je overgemaakt. Simpel!

About

View all posts by