Hoe maak je een perfect Instagram feed?

Zo creëer je een perfecte feed op Instagram

De meeste mensen hebben tegenwoordig wel Instagram. Erg leuk voor foto’s van vakantie of dat ene feestje. Maar soms kom je een account op Instagram tegen dat werkelijk waar wel een kunstwerkje lijkt. Het lijkt wel alsof alles klopt. Misschien word je zelfs een beetje jaloers als je zo’n mooi account ziet. Niet getreurd, ook jij kan een perfecte feed krijgen. Hoe je dat bereikt, lees je hier.

Zorg voor het juiste licht

Een mooie feed op Instagram begint natuurlijk bij mooie foto’s. Het belangrijkste bij voor een mooie foto is vaak goed licht. Zorg dus voor mooi licht op je foto. Bij voorkeur daglicht. Dit ziet er altijd het meest natuurlijk uit en hierdoor dus ook vaak het mooist.

Bewerk de foto´s die je maakt

Tegenwoordig zijn er tal van apps waarmee je foto´s kunt bewerken. Het lijkt een beetje valsspelen en wellicht ook oneerlijk, maar zulke apps kunnen er wel voor zorgen dat jouw foto een stuk mooier wordt.
Je kunt door je foto´s te bewerken ook heel gemakkelijk een eenheid creëren. Dit doe je al heel gemakkelijk door over al je foto’s hetzelfde filter heen te gooien.

Denk na over de volgorde van jouw foto’s

Een goede feed lijkt wel geheel uitgedacht en dat is het vaak ook. Let altijd op de laatste foto en op de derde foto van je Instagram. De laatste foto komt namelijk naast de nieuwe en de derde foto staat eronder. Hierdoor kan je een mooie eenheid maken en er ook voor zorgen dat je Instagram niet saai wordt. Niemand wil alleen maar foto’s zien van jouw koffie.Afbeeldingsresultaat voor instagram feed

Kies de juiste achtergrond voor je foto’s

Soms plaats je een foto van een levenloos voorwerp. Dit kan een auto zijn, kopje koffie of iets dat je hebt gekocht en waar je heel blij mee bent. Het lijkt alsof de foto gaat om het voorwerp, maar het is ook heel belangrijk rekening te houden met de achtergrond. Wanneer iemand op jouw Instagram kijkt, ziet diegene in je feed alleen maar de achtergrond. Let er dus op dat deze qua kleur bijvoorbeeld past bij de rest.

Geschreven door Harry Hilders
2018/01/21

About

View all posts by